tag:blogger.com,1999:blog-1809901066272734830.post3710219718300993108..comments2023-05-25T16:42:27.022+03:00Comments on Ruokahommia: Ranskalainen pannukakkuJannahttp://www.blogger.com/profile/04681696146620605579noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-1809901066272734830.post-13468462839692847532012-12-08T08:12:15.880+02:002012-12-08T08:12:15.880+02:00Hahaa, appiupposi kuulostaa hyvältä tyypiltä! :)Hahaa, appiupposi kuulostaa hyvältä tyypiltä! :)Jannahttps://www.blogger.com/profile/04681696146620605579noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1809901066272734830.post-62931292095874959912012-11-28T19:09:59.339+02:002012-11-28T19:09:59.339+02:00Mä oon tämmönen. :(((Mä oon tämmönen. :(((Jannahttps://www.blogger.com/profile/04681696146620605579noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1809901066272734830.post-51019845143131723912012-11-28T19:09:33.509+02:002012-11-28T19:09:33.509+02:00Suasittelen ehdottomasti! :)Suasittelen ehdottomasti! :)Jannahttps://www.blogger.com/profile/04681696146620605579noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1809901066272734830.post-61236678815606673192012-11-22T21:13:16.724+02:002012-11-22T21:13:16.724+02:00Jeeessöör! (Sä sanoit appelisiini, kih.)Jeeessöör! (Sä sanoit appelisiini, kih.)Jytishttps://www.blogger.com/profile/00316031814929631508noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1809901066272734830.post-87691439625911696132012-11-22T18:12:55.960+02:002012-11-22T18:12:55.960+02:00Oi! Tätä minun on pitänyt kokeilla monen monta ker...Oi! Tätä minun on pitänyt kokeilla monen monta kertaa, mutta aina se on jäänyt. Resepti ja ulkonäkö vaan kuulostaa ja näyttää todella hyvältä!ingahttps://www.blogger.com/profile/04886187901414836350noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1809901066272734830.post-37657495119907695682012-11-21T11:40:35.578+02:002012-11-21T11:40:35.578+02:00Joo, onhan se vähän semmoista hankalaa syömistä, k...Joo, onhan se vähän semmoista hankalaa syömistä, kivien kaivelemista. Suostutaan suoritetamaan ainoastaan, jos appiukko tekee clafoutin ja halutaan olla kohteliaita ;)Marihttp://www.lily.fi/palsta/kivistossanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1809901066272734830.post-7325256294677160812012-11-21T09:15:56.931+02:002012-11-21T09:15:56.931+02:00Muistan! Kohupiimä on muuten mainion niminen elint...Muistan! Kohupiimä on muuten mainion niminen elintarvike! <br /><br />Kokeile! Ja laita sitä appelisiinin kuorta! Jee!Jannahttps://www.blogger.com/profile/04681696146620605579noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1809901066272734830.post-62953156611395526962012-11-21T09:14:47.739+02:002012-11-21T09:14:47.739+02:00Lohturuoka kuvaa clafoutista kieltämättä tosi hyvi...Lohturuoka kuvaa clafoutista kieltämättä tosi hyvin! :) Tuosta kivien jättämisestä luin jostain ja hämmästelin, että eikö se nyt ihan totaalisesti pilaa nautinnon. Mutten tiennytkään, että niistä jää pannariin oma maku! Hauskaa! (Tosin en itsekään tykkää karvasmantelista). <br />Jannahttps://www.blogger.com/profile/04681696146620605579noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1809901066272734830.post-27813760690119057392012-11-20T20:29:48.990+02:002012-11-20T20:29:48.990+02:00Oi jes, mahtava muistutus tämänkin jälkkärin olema...Oi jes, mahtava muistutus tämänkin jälkkärin olemassaolosta! Meidän blogissa oli joskus tästä versio (taikinaan oli käytetty kohupiimää, sitä ricotan henkistä virolaista rahkaa) ja tää on ollut to do -listalla siitä lähtien. Nyt! Ja appelsiinin kuorelle peukku kanssa!Jytishttps://www.blogger.com/profile/00316031814929631508noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1809901066272734830.post-11983751264154563942012-11-20T10:24:15.065+02:002012-11-20T10:24:15.065+02:00Joo, kyllä! Clafoutis on ihanaa, todellista lohtur...Joo, kyllä! Clafoutis on ihanaa, todellista lohturuokaa. Meillä asuva ranskis on kotoisin Limousinin naapurista ja on sitä mieltä että kivet on ehdottomasti jätettävä kirsikoihin. Vain niin tulee oikea maku. (pienen empiirisen tutkimukseni mukaan ranskalaisilla on paljon ehdottomuuksia oman ruokansa suhteen: jokin on VAIN talviruokaa, toinen VAIN kesäruokaa Choucroutea tehdään VAIN oikeantyyppisistä makkaroista ja niitä ei saa Suomesta jne)<br /><br />Eroa maussa itse asiassa onkin: kivet antavat hennon karvasmantelin maun taikinaan. Mulle ongelma tulee siinä, etten voi sietää karvasmantelia..Marihttp://www.lily.fi/palsta/kivistossanoreply@blogger.com