tag:blogger.com,1999:blog-1809901066272734830.post601796621084761886..comments2023-05-25T16:42:27.022+03:00Comments on Ruokahommia: Leivän syömisestäJannahttp://www.blogger.com/profile/04681696146620605579noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-1809901066272734830.post-61274774922251303832012-03-08T08:54:51.910+02:002012-03-08T08:54:51.910+02:00Psylliumia olen laittanut noin ruokalusikallisen, ...Psylliumia olen laittanut noin ruokalusikallisen, muistan lukeneeni jostain reseptistä semmoisesta määrästä :) Jos kokeile, kerro mitä pidit!Jannahttps://www.blogger.com/profile/04681696146620605579noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1809901066272734830.post-15978168408740492782012-03-08T08:02:59.406+02:002012-03-08T08:02:59.406+02:00Ooh, kuulostaapa hyvältä! Täytyy kokeilla ensitila...Ooh, kuulostaapa hyvältä! Täytyy kokeilla ensitilassa. Kuinka paljon laitoit pyslliumia? Olen ostanut purkin kuukausia sitten, mutta se on ihan korkkaamaton, joten en uskalla vielä lähteä säveltämään sen kanssa. :) -MaariaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1809901066272734830.post-34148656676558057572012-03-07T19:30:36.120+02:002012-03-07T19:30:36.120+02:00Oikeassa olet, leivättömän tie on varsin kivinen. ...Oikeassa olet, leivättömän tie on varsin kivinen. Olen seurannutkin sun leipäkokeiluitasi :) Itse tykkään eniten tästä, aiemmin julkaisemastani siemenleivästä (joka on sellaista näkkärimäisempää) ja sitten niistä manteli-juustoraastemöttösistä, tiijät varmaankin. <br /><br />Mutta karu totuus vain on se, että ei näitä lärpäkkeitä, vaikka hyviä ovatkin, auta ruveta vertaamaan vehnäleipään.Jannahttps://www.blogger.com/profile/04681696146620605579noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1809901066272734830.post-82349243135323392012012-03-07T18:44:48.161+02:002012-03-07T18:44:48.161+02:00Kiitos tästä! (I feel you!) Elämä on kyllä välillä...Kiitos tästä! (<a href="http://ahmija.blogspot.com/2011/07/synnintunnustus-pain-marguerite.html" rel="nofollow">I feel you!</a>) Elämä on kyllä välillä yhtä leivän syönnin vuoristorataa.. Mäkin olen yrittänyt kehitellä sen sataa sorttia skarpimpaa leiväkettä säännöllisiin "sokerikatkoihin", <a href="http://ahmija.blogspot.com/2010/10/cashew-leipaset-ja-hernehummus.html" rel="nofollow">enempi</a> ja <a href="http://ahmija.blogspot.com/2010/11/seitanallinen-pannupizzake.html" rel="nofollow">vähempi</a> <a href="http://ahmija.blogspot.com/2010/12/skarpimpi-sampyla-mikrossa-minuutissa.html" rel="nofollow">hyvin</a> <a href="http://ahmija.blogspot.com/2011/11/skarpit-teeleivat-vegaanisti.html" rel="nofollow">tuloksin</a>.. Tosin, näiden leiväkkeiden jälkeen on vielä ihanampaa taas antaa pikkusormi takasin leipäpirulle ja haukata kunnon vehnähöttöä! :)Liisahttps://www.blogger.com/profile/05467096133365792355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1809901066272734830.post-84194270028066955982012-03-07T17:12:18.072+02:002012-03-07T17:12:18.072+02:00Kerro sitten tykkäsitkö! :) Mäkin olen tehnyt varm...Kerro sitten tykkäsitkö! :) Mäkin olen tehnyt varmaan justiinsa tuota samaa siemennäkkäriä aina silloin tällöin. Se on kyllä tosi koukuttavaa. Onkohan sun resepti tän kaltainen: http://ruokahommia.blogspot.com/2011/02/siemenleipaa-poytaan.htmlJannahttps://www.blogger.com/profile/04681696146620605579noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1809901066272734830.post-34798827290087375682012-03-07T16:39:14.372+02:002012-03-07T16:39:14.372+02:00Tämä kokeiluun! Mulla on jonkinlainen kuivempi ver...Tämä kokeiluun! Mulla on jonkinlainen kuivempi versio tästä ollut käytössä, nimittäin siemennäkkäri. Munia yksi tai kaksi riittävään määrään jauhoja ja siemeniä ja jyviä ja leseitä sun muita; merisuolaa hienonnettuna niskaan ja kaulitaan ohueksi levyksi. Paistetaan rapeaksi ja leikataan lämpimänä näkkärin muotoon. Voittaa vehnäpullat 3-0.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1809901066272734830.post-47567453693405525042012-03-06T22:54:40.560+02:002012-03-06T22:54:40.560+02:00Anni: Testaa! Joo, korjasin tohon reseptiin vähän ...Anni: Testaa! Joo, korjasin tohon reseptiin vähän tarkemman määrän, semmonen perusrahkapurkillinen on hyvä määrä! :)<br /><br />Mervi: Anna palaa! Mutta älä vertaa tätä liiaksi herkulliseen popcorn-leipääsi, muuten saatat pettyä... :) Vetele maissinjyvät sileäksi sauvasekoittimella?Jannahttps://www.blogger.com/profile/04681696146620605579noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1809901066272734830.post-91140958701061313472012-03-06T21:36:35.630+02:002012-03-06T21:36:35.630+02:00Hitsi, pitäisköhän koettaa? toteaa leipähaukkauste...Hitsi, pitäisköhän koettaa? toteaa leipähaukkausten välissä. Leipä (ja leivonnaiset) on ihania mutta kun ei linjat kestä sitä määrää... Juuri syömässäni leivässä maistuu popcorn (!) ja sen vuoksi kyseinen leipä on ehkä maailman parasta: Mitenhän sen maun saisi tuohon leipään? Miten popcornin siemeniä voisi pienistää? Ei niitä ehkä ihan sellaiseen voisi laittaa...Mervihttps://www.blogger.com/profile/13855500600946729787noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1809901066272734830.post-82175315190543589792012-03-06T20:10:15.186+02:002012-03-06T20:10:15.186+02:00Nymmää vihdoin testaan tän! Tarkoittaako purkki mu...Nymmää vihdoin testaan tän! Tarkoittaako purkki muuten semmosta parinsadan gramman vetoista, esim. Ehrmann-purnukkaa?Annihttps://www.blogger.com/profile/01704939535315303666noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1809901066272734830.post-67673393521494046712012-03-06T17:31:24.259+02:002012-03-06T17:31:24.259+02:00Kyllä vaan. Leivänsyönti aiheuttaa vakavaa sokerin...Kyllä vaan. Leivänsyönti aiheuttaa vakavaa sokerinsyöntiä ja toisinpäin. Ja arkiruokanakin tekee mieli jotain höttömättöä. Testaapa ja kerro sitten tykkäsitkö! Eihän tätä tietysti tavalliseen leipään kannata ryhtyä vertaamaankaan, mutta omassa luokassaan oikein hyvää. Säilyy monta päivää, ei kuivu helposti. Voi säilyttää myös jääkaapissa. Voi mölliä! Ei tiedä mitä menettää.Jannahttps://www.blogger.com/profile/04681696146620605579noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1809901066272734830.post-47458916693635716712012-03-06T17:23:51.898+02:002012-03-06T17:23:51.898+02:00Tiedän niin hyvin mistä puhut! Patongin ja pizzan ...Tiedän niin hyvin mistä puhut! Patongin ja pizzan jälkeen on aika vaikea saada arkiruoka takaisin vatsaystävällisempään linjaan. Kiitti ohjeesta, täytyy siis testata. Kauanko muuten säilyy syömäkelpona tämä? Mun mies on ihan mölli, eikä suostu edes maistamaan näitä "feikkileipiä".Virpihttps://www.blogger.com/profile/17357337668512447063noreply@blogger.com