tag:blogger.com,1999:blog-1809901066272734830.post6472640185329352944..comments2023-05-25T16:42:27.022+03:00Comments on Ruokahommia: KermankeittohommissaJannahttp://www.blogger.com/profile/04681696146620605579noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-1809901066272734830.post-18625741615650861142010-05-04T00:01:37.967+03:002010-05-04T00:01:37.967+03:00Liivatteen voi pannacotassa korvata oikein helpost...Liivatteen voi pannacotassa korvata oikein helposti Multi-hyytelösokerilla :) http://www.dansukker.com/default.aspx?ID=273&ProductPage=1&ProductID=15070&GroupID=503Sohvihttps://www.blogger.com/profile/16656136392799128996noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1809901066272734830.post-19565777172089562792010-04-21T18:14:21.869+03:002010-04-21T18:14:21.869+03:00Höh. Olisin niin kovasti halunnut ruvate agar-agar...Höh. Olisin niin kovasti halunnut ruvate agar-agarguruksi.Jannahttps://www.blogger.com/profile/04681696146620605579noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1809901066272734830.post-84979000546473493032010-04-17T13:33:42.379+03:002010-04-17T13:33:42.379+03:00Joo, sen pitäis olla tosi vaniljaista sitten jos e...Joo, sen pitäis olla tosi vaniljaista sitten jos ei seassa olis valkosuklaata! Hyydytetty suklaa kuulostaa ainoastaan taivaalliselta... Mutta seuraavaksi houkuttais kokeilla minttu-mustikkapannacottaa, törmäsin ohjeeseen jossain kirjassa, nam.<br /><br />Agar-agar tosiaan on vähän masentava tapaus. Jos joku neuvois sen käytön mulle kädestä pitäen ja niin, että lopputulos vielä onnistuisi, voisin mielelläni kokeilla. Siihen saakka taidan kuitenkin pysytellä liivatteessa ja lopettaa paketin tuoteselosteen jatkuva vilkuileminen.Jannahttps://www.blogger.com/profile/04681696146620605579noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1809901066272734830.post-4802179256872750172010-04-17T10:18:11.859+03:002010-04-17T10:18:11.859+03:00Mulla on myös ongelma tavallisen pannacottan kanss...Mulla on myös ongelma tavallisen pannacottan kanssa, ja siksipä laitan itsekin aina joukkoon valkosuklaata. En tiedä miksi hyydytetty kerma kuulostaa jotenkin ällöttävältä, mutta hyydytetty suklaa ei :D<br /><br />Olen itsekin tuota agar agarin käyttöä miettinyt, ja ilmeisesti sen käyttö on ylipäänsäkin hyvin haastavaa mutta erityisen haastavaa maitotuotteiden kanssa. Sain joskus kaverin isältä noin 2 sivua pitkän mailin jossa ohjeistettiin agarin onnistuneeseen käyttöön ja totesin että joo, ei se sian kamara mua niiiin paljon häiritsekään... liivate on niin ihanan helppoa!Eevahttps://www.blogger.com/profile/06482934877971156004noreply@blogger.com