sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Varjoawards 2016

Parhaat ideat ovat aina, siis aina lähtöisin Turusta. Niin tämäkin.

Mamma rimpuilee -blogin Laura kertoi kesällä teetä puutarhassa siemaillessamme, että aikoo eräiden Emmin, Einon ja Päivin kanssa järjestää syksyllä pikkuruisen blogitapahtuman. Vähän niin kuin pikkujoulut, ihan vaan olkkarin lattialla viinin lipittelyä ja sen semmoista höpsöä. Ehkä hiukan jotain purtavaakin voisi hankkia mausteeksi, muttei mitään suureellista, kunhan nyt vaan kokoonnuttaisiin nakertelemaan sipsiä ja huljauttelemaan viiniä. Olin tohkeissani kutsusta, sillä tiesin muiden kutsuttujen olevan superkuuluisia ja menestyneitä mamma- ja gaybloggareita. Lupasin olla apuna ja ostaa juhliin pari pussia Pirkka maalaisperunalastuja. 

Kuinkas sitten kävikään?

Eskaloitui, ja pahasti. Yhtäkkiä meillä olikin pystyssä vuoden kohutuin blogitapahtuma, Varjoawards 2016. Huhu kertoo, että kutsut olivat niin haluttua tavaraa, että niitä vaihdettiin munuaisiin ympäri maailmaa aina Rion faveloita myöden. Iltapuvut revittiin rekeiltä. Sponsorisopimuksia sateli. Gaala kasvoi niin massiiviseksi, että se piti siirtää pidettäväksi Deligon hulppeissa tiloissa. Järjestäjät olivat päästään pyörällä. 

Vielä viime hetkelle asti jännitimme, saapuvatko vieraat paikalle. Onko heillä hauskaa, onko meillä hauskaa, onko tarpeeksi ruokaa, miltä viini maistuu, osuvatko palkinnot oikeaan, tanssiiko kukaan? 

Annan kuvien puhua puolestaan. Varjoawards 2016, olkaa hyvä!


Minä ja mamma. 


Footmark tarjosi meille mm. tämän ihanan valkoviinin. Emmi kaataa kutsuvieraille Tostia. 


Goodiebagin iloja, kiitos Iiittala!


Pizzariumin ja Roots Kitchenin ruoat tekivät kauppansa. Minä ja ihana Liemessä-Jenni. 


Juontajat jännittyinenä ennen palkintojenjakoa. 


Mamma rimpuilee vei parhaan blogin palkinnon!


Itsekin nappasin voiton Vuoden kontaktoija -sarjassa. Hurraa!Voitokas gaalaväki. 


Tässä kuvassa Eino laulaa rakkauslauluja Aperolille. Tämän kuvan nähdessäni harmitti aika paljon, että jouduin jättämään bileet kesken liian aikaisin. 

Kuten Einon huikea kuvakavalkaadi kertoo, gaala oli menestys. Turun paras gaala. Vuoden paras gaala. Kiitos ihanista bileistä gaalavieraille, järkkääjätiimille ja tietysti kaikille meidän lukijoille.

Erityiskiitos sponsoreille Iiittala, Sugar Helsinki, Everyday Minerals, Footmark, Tosti, Norex, Lampe Berger, Beverage Partners, Barefoot, Aperol, Coca-Cola, Roots Kitchen, Pizzarium, Deligo.

Varjoawards 2017, täältä tullaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti