lauantai 16. kesäkuuta 2012

Parhaita hommia, pannarihommia

Kun on tarvista tarjoilla aamiasta sänkyyn, kannattaa sijoittaa pannareihin. Eräänä toukukuisena sunnuntaiaamuna heräsin varhain paistamaan keon superihania ja vähän erilaisia pannareita.

Reseptiä etsiessäni suuntasin suorilta käsin pannareiden ja kaiken muunkin överin aamiaismätön luvattuun maahan, Merry Morning -blogiin. Halusin koittaa pannaririntamalla jotain uutta ja erilaista, ja blogin lukuisista pannariohjeista päädyin valitsemaan helpoiksi mutta herkullisiksi mainostetut kaura-banaanipannarit, joiden salainen ainesosa oli raejuusto. Eipä tarvinnut pettyä. Täyteläiset ja muhkeat pannarit valmistuivat hetkessä ja aamiaisen sänkyyn saanut näytti varsin tyytyväistä naamaria.

Pannareiden kanssa nautittiin mustikoita, vadelmia, kermavaahtoa ja viime syksynä keittelemääni luumu-omenahilloa. Lääh!




Kaura-banaanipannarit
(koosta riippuen n. 6-7 kpl, sopivasti kahdelle)

1 kuppi (n. 2,4 dl) kaurahiutaleita
½ kuppia (n. 1,2 dl) raejuustoa
2 kananmunaa
1 tl rommi- tai vanilja-aromia (panin vaniljasokeria)
pieni banaani

Sekoita kaikki ainekset keskenään blenderissä. Paista miedohkolla lämmöllä voissa esimerkiksi pikkulettupannulla. Nauti samoin tein kera runsaiden täytteiden. 

6 kommenttia:

  1. No onpas kyllä jännän erilainen pannariohje ja houkuttelevalta näyttävä yksilö tuossa kuvassa, nam! Testattavien reseptien listalle meni niin että humahti. : )

    VastaaPoista
  2. Mikään ei kyllä voita pannareita, pakko varmaan huomenna aamulla paistaa niitä! :)

    VastaaPoista
  3. Voi kun joku paistaisi ja tois mulle aamulla sänkyyn juuri tuommoisia pannareita! Itse saan pannarini paistaa ja siksi ne tuppaa jäädä tekemättä, varsinkin aamusella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samanlaiset toiveet on itsellänikin. Sullapa on kiva blogi! :)

      Poista