sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Jogurtti-banaanipannarit eli kohupannarien uusi tuleminen

Huomenta juhannuskansa! Toivottavasti mittumaari on otettu vastaan komioissa, herkullisissa merkeissä. Itse lojun tällä hetkellä Saimaan saaressa. Huomenna koittaa arki, jonka vastaanottamiseen tarvitaan ehkä jotain perusaamiaista järeämpää.

Kuten ehkä olette huomanneet, täräytti Blogirinki ilmoille yhteistyökamppanjan Alpron kera. Minä uljaana blogirinkiläisenä pääsin vetämään kyseisen aamiaiskamppiksen ankkurivuoron. Koska taannoin hurjaa suosiota blogiympyröissä saavuttaneet kohupannarit eli banaaniletut jättivät sieluuni kyltymättömän pannarihimon, päätin testata, josko Alpron jogurttihapatettuja tuotteita apuna käyttämällä saisin aikaiseksi hieman tuunatun version kohupannareista.

Ja sainhan minä! Valitsin raaka-aineeksi Alprolta luomun, maustamattoman soijajogurtin. Kohupannarireseptiin kippasin proteiinilisäksi jogurttia ja mausteeksi vaniljaa ja kanelia. Voissa paistetut jogurttipannarit saivat keralleen karamellisoituja banaaniviipaleita, hunajaa ja tuoretta persikkaa. Sanoisin, että oikein oivallinen tapa aloitta mikä tahansa aamu tai viikonloppu!



Jogurtti-banaanipannarit
(n. 12 kpl pieniä pannareita)

2 munaa
1 iso banaani
1 dl Alpro luomujogurttia (maustamaton)
kunnon ripaus luomukanelia
samanlainen ripaus jauhettua vaniljaa
voita
hunajaa
tuoretta persikkaa

Sekoita ainekset keskenään. Kuumenna pikkulettupannu ja paista pannarit miedolla lämmöllä ruskeiksi. Tarjoile karamellisoitujen banaanien, hunajan ja persikkaviipaleden kera.

Karamellisoidut banaanit
voita
1 banaani
ruskeaa sokeria

Viipaloi banaani. Paista viipaleet voissa ja sokerissa niin, että niihin tulee rapea ruskea pinta.


Yhteistyössä Alpro

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti