sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Kesä, loma & New York

Huh hellettä! Kiireinen kevät on vienyt mehut kokkaajasta ja bloggaajasta. Onneksi kesäloma häämöttää viiden työpäivän päässä ja on ensimmäistä kertaa elämässäni kokonaiset kaksi ja puoli kuukautta pitkä. Voitteko käsittää? Itse en.

Kesän ajattelin ottaa hyvin pitkälti lomailun ja bloggailun kannalta. Jotain kreisiä ehtii kuitenkin tapahtua ennen varsinaista löhölomailua: kymmenen päivän päästä kirmaan pitkin Brooklynin paahteisia katuja! New York -neitsyys menetetään todennäköisesti syömisen, kävelyn, pyöräilyn, monttu auki tuijottelun, shoppailun, stand upin, Leijonakuninkaan ja Aladdinin, lauttailun, jäätelön ja huvipuistoilun merkeissä. Kirjanmerkeissä on jo tuhat ja yksi ravintolaa, kahvilaa ja puistoa. Vaikuttaisi vahvasti siltä, että mikään aika ei ole tarpeeksi pitkä New York -lomalle.

Siellä ruutujen takana istuu todennäköisesti jokunen Nykin kävijä. Olisin mitä iloisin, jos jakaisitte kommenttilootaan parhaat Nyki-vinkkinne! Asumme Williamsburgissa kokonaiset yhdeksän päivää ja meitä kiinnostaa kaikki. Meitä ei välttämättä kiinnosta hirvittävä jonottaminen. Parhaat pizzat, brunssit, hampurilaiset ja puistot kehiin. Mitä ei saa missata, mikä kannattaa jättää väliin? Vastalahjaksi saatte megalomaanisen matkapostauksen, kunhan kotiudun.

Kuva: http://raids.com/

8 kommenttia:

 1. Koontipostaus New Yorkin matkapostauksista, toivottavasti näistä löytyy jotain mielenkiintoista.
  Hyvää NYC-matkaa.


  http://www.rantapallo.fi/matkoilla/2012/10/04/new-yorkin-matkakertomukset/

  VastaaPoista
 2. Ihanaa aamupalaa Williamburgissa: http://www.eggrestaurant.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kiitos! Aika lähellä meitä, tuonne voitais mennä ensimmäiselle aamupalalle. :)

   Poista
 3. Puistolounaat Union Squarella, järjettömät valikoimat ihanaa ruokaa Whole Foodsista.

  Noora

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omg, mulla lähtee niin käsistä Whole Foodsissa!

   Poista
  2. Brooklynin puolella Smith & Court Street ovat mielikatujani Carrols Gardenissa. Red Hookin pallokentän laidalla on sunnuntaisin food truckien kokoontumisajot. Peter Lugerilta saa parhaat pihvit, muut pöytä pitää varata etukäteen.

   Manhattanilla ruokatäkyjä ovat mm. Eataly, Chelsea Market, Dean & DeLuca, Fairwayn ja Whole Foodsin liikkeet.

   Jos käytte. Bronxin eläintarhassa ta kasvitieteellisessä, lähistöllä on Arthur Avenue, New Yorkin "aito Little Italy". Ruokahallissa olen syönyt parhaan antipaston koskaan.

   Poista
  3. Suurkiitos vinkeistä! Food truckien kokoontumisajot kuulostavat ihan liian hyvältä ollakseen totta. Ollaan menossa Brooklynin kasvitieteelliseen, mutta pitäisköhän vaihtaa se Bronxin vastaavaan? Mahtavia vinkkejä, kiitos!

   Poista