Onnekseni olen viime päivinä päässyt suoraan valmiiseen pöytään, eikä eilinen iltapala ollut ollenkaan hullumpi. Avokadosta, mozzarellasta ja tomaatista koostuva salaattitassi oli reilut viisi vuotta sitten äitini keittiössä vakiosetti, eikä paluu vanhaan haitannut ollenkaan. Sopii sellaisenaan aamu-, ilta- tai välipalaksi ja lounaalle keiton kyytipojaksi. Sairaan hyvää!

Avokado-mozzarella-tomaattitassi
neljälle
2 isoa avokadoa
läjä hyviä ja makeita tomaatteja
2 palloa mozzarellaa
oliiviöljyä
mustapippuria
sormisuolaa
basilikaa
Leikkaa ainekset siivuiksi ja asettele ne tarjoilulautasille. Ripottele päälle tuoretta ja kuivattua basilikaa, mustapippuria ja suolaa. Lorauta kruunuksi vielä vähän oliiviöljyä ja nauti.
Ooh Ouluun! Asiahan ei minulle tietystikään kuulu, mutta tervetuloa tänne vaan :)
VastaaPoistaSatutko olemaan maanantai-iltana Oulussa? (Meillä on bloggaajien kanssa treffit ravintelissa tuolloin.)
Täällä ollaan jo! Ja yli puolet vähemmän pakkasta kuin Turussa, pettymys! :)
VastaaPoistaVastaanpa sulle ravinteliasiasta sähköpostitse.