Tuossa jokunen päivä sitten piti puolessa tunnissa keksiä ja valmistaa kahvipöytään jotain suolaista tarjottavaa. Yhdistin toisiinsa jääkaapista löytyneen palasen joulupöydän lämminsavulohta ja fetan jämät, ja kääräisin mössön voitaikinaan. Uppos!

Savulohi-fetakätköt
16 kappaletta
8 levyä voitaikinaa
n. 150 g lämminsavulohta
n. 150 g fetajuustoa
tilliä
mustapippuria
kananmunaa voiteluun
Sekoita keskenään feta ja savulohi ja mausta tillillä ja mustapippurilla. Levitä lusikallinen täytettä neliskanttiselle palalle voitaikinaa, käännä toinen puoli taikinaa täytteen päälle ja painele reunat tiukasti yhteen. Voitele pasteijat kananmunalla ja paista 225 asteessa n. 15 minuuttia.

Herkullista vuotta 2010!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti