Jostain kumman syystä piti pizzan ja jätskin ahmimisen aiheuttamalle ololle hakea vähän tasapainoa, ja niinpä kasasimme siskon kanssa jääkaapin antimista aika hyvän salaatin. Marinoidut mozzarellat ja vesimeloni muodostivat mainion setin, eikä salaatin herkullisuutta kauheasti vähentänyt sekään, että lisäsimme pinoon vielä vähän fetaa. Juu-u, ei salaattia ilman juustoa!
Kahden juuston vesimelonisalaatti
1 ruukku hyvää salaattia
pala vesimelonia (ehkä 1/8 osa kokonaisesta)
1 pieni punasipuli
1 rasia kirsikka- tai miniluumutomaatteja
1 pallo mozzarellaa
vajaa 100 g fetajuustoa
pari lusikallista kurpitsan- ja auringonkukansiemeniä
Marinadi mozzarellalle:
oliiviöljyä
valkoista balsamicoa
pikkuliru hunajaa
merisuolaa
mustapippuria
valkosipulin kynsi
ripaus chilirouhetta
tuoretta basilikaa
Sekoita marinadin ainekset, paloittele mozzarella ja pane se jääkaappiin marinoitumaan. Pilko tomaatit, vesimeloni ja sipulit, revi salaatti ja asettele ne kulhoon tai isolle lautaselle. Ripottele päälle feta. Paahda siemeniä hetki kuivalla pannulla, ripottele ne salaatin sekaan. Lisää vielä mozzarella ja kaada marinadi koko komeuden päälle. Nauti.
Varaudu uusintaan parin viikon kuluttua. Joko jätskiresepti kokeiltu?
VastaaPoistaVaraudun! :) Jätskiresepti taitaa mennä kokeiluun huomenna... Epäilen kyllä vähän taitojani, mutta saapa nähdä.
VastaaPoistaJätskireseptiä odotellaan täälläkin! :)
VastaaPoistaVoi ei, jätskit vielä kokeilematta... Jospa pääsiäisenä! :)
VastaaPoista