keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Mangoa ja halloumia

Halloumihurmoksessani (ja karmean nälän kourissa) eräänä iltana töistä tultuani paahdoin pari ruisleipää, sivelin niille mangohilloa ja iskin päällimmäiseksi paistetut halloumiviipaleet. Makuyhdistelmä häilyi erikoisen ja erinomaisen rajamailla, mutta oli ehdottomasti kokeilemisen arvoinen!


Halloumi-mangoleivät
kahdelle

4 palaa ruisleipää (Salosen ruisreikäleipä passasi tähän mainiosti)
4 tl mangohilloa (Jam it! -merkkinen testattu, hyvää ja lisäaineetonta)
4 viipaletta halloumia (kookosöljyssä paistettuna tietty)

Paista halloumit pannulla niin, että ne saavat pintaansa vähän väriä. Paahda ruisleipäviipaleet, sivele niille mangohillo ja lado päälle halloumi. Nauti heti!

2 kommenttia: