maanantai 13. syyskuuta 2010

Syysvoi


Voisikohan orastavan syystaudin torjua syömällä kilokaupalla varrasleipää kuorrutettuna tällä?

Valkosipuli-basilikavoi

100 g voita
2 valkosipulinkynttä
kourallinen tuoretta basilikaa

Hienonna valkosipuli ja basilika. Sekoita ne huoneenlämmössä pehmenneeseen voihin. Anna voin maustua jääkaapissa ennen nauttimista.

2 kommenttia:

  1. Mulla on kanssa - vihdoinkin - leviteohje. Voiohje:

    100 g voita
    1 dl oliiviöljyä (varmaan muutkin _hyvänmakuiset_ öljyt kanssa kävis, hyvänmakuisiin ölyihin ei lukeudu esim. rypsiöljy. Eikä muuten pellavaöljykään)
    1 dl vettä

    Kaik sekaisin esim. sauvasekoittimella. Voin tulee olla pehmeää, muttei sulaa.

    VastaaPoista
  2. Oho, tommosta vois kyllä kokeilla. Neitsytrypsiöljy se vastaa kamalaa onkin! Pellavaöljyä en oo maistanut. Neitsytkookosöljy on parasta!

    VastaaPoista