Kyseessä on maa- ja metsätalousministeriön kaksivuotinen, suomalaista ruokakulttuuria edistävä hanke, joka päättyy tähän, ja näin ollen sain kunnian olla hankkeen viimeinen eli 24. kuukauden ruokablogi.
Marraskuussa valituksi tuli kerrassaan mainio Chez Jasu, joka ehtikin jo raportoida viime viikkoisesta palkintoillallisestamme hurmaavassa Chef & Sommelier -ravintolassa. Mikäli pokkariräpsyistäni kyseisen illan tiimoilta löytyy jotain julkaisukelpoista, lupaan tehdä illasta oman merkintänsä.
Sre:n sivuilta löytyy joukko aiemmin valittuja, toinen toistaan mahtavampia ruokablogeja. On kunnia kuulua joukkoon.
Kiitos tunnustuksesta ja herkullisesta illasta Sre:lle. Virkistää kummasti pienen ruokablogaajan mieltä.
Paljon onnea vielä tätä kauttakin!
VastaaPoistaOnneksi olkoon! .. ja tervetuloa joukkoon tummaan :)
VastaaPoistaOnnittelut! :)
VastaaPoistaJee! Hienoa.
VastaaPoistaOnnittelut täältäkin vielä!
VastaaPoistaOlipas mukava tutustua :)
Jee, onnea! :D
VastaaPoistaMahtia, onnea!!
VastaaPoistaHieno tunnustus, Onnea!
VastaaPoistaOnnittelut minultakin vielä kertaalleen ja kiitos kivasta seurasta. Ja helmikuussa uudelleen?
VastaaPoistaOnnea vielä ! Minen tienny saako sinua tästä kunniasta jo paljastaa niin en uskaltanut linkata tänne raporttini yhteydessä.
VastaaPoistaOli superkiva tavata ja toivottavasti nähdään pian uudelleen herkullisissa merkeissä :)
Onnea vaan. Palataan!
VastaaPoistaKiitos kaikille! :)
VastaaPoistaMuut vuoden ruokablogilaiset: oli tosi kiva tavata, toivottavasti nähdään helmikuussa!
Onnea!
VastaaPoista-Noora
Kiitos! :)
VastaaPoistaOO, hieno homma Janna!
VastaaPoista-P
BILEET! WUUP WUUP! JEE! oot niin ansainnut ton.
VastaaPoistaGO JANNA! <3
VastaaPoistaKiitos P, Pitkä ja Lotta! :)
VastaaPoistaOnnea Janna! Ihanaa! :)
VastaaPoistaKiitos! Jee! :)
VastaaPoista