En nyt varsinaisesti voi kutsua tätä viime viikkoista keksintöäni erityisen kreisiksi, sillä viritelmä oli luonteeltaan kaiken kaikkiaan hyvin yksinkertainen, muutaman raaka-aineen ja maun yhdistelmä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan kuitenkin ihan järisyttävän herkullinen viritelmä!
Oma kehu haisee, ja se haisee paahteiselta sipulilta, kesäkurpitsalta, pekonilta ja valkosipulilta!
Oma kehu haisee, ja se haisee paahteiselta sipulilta, kesäkurpitsalta, pekonilta ja valkosipulilta!
Kesäkurpitsapyttipannu
1 sipuli
2 kynttä luomuvalkosipulia
1 keskikokoinen kesäkurpitsa
paketti pekonia
oliiviöljyä
mustapippuria
tulista paprikajauhetta
ripaus suolaa
tarjoiluun ranskankermaa
Leikkaa kesäkurpitsa kuutioiksi. Tee sama sipulille. Hienonna valkosipuli ja paloittele pekoni. Kuumenna valurautapannu ja lorauta sille vähän oliiviöljyä. Ripottele päälle paprikajauhe ja lisää hienonnettu valkosipuli. Lisää sipulit ja kesäkurpitsat, lisää ihan tosi tosi vähän suolaa ja kuullota hetki. Lisää pekonit. Paistele niin kauan, kunnes pekonit ovat rapeahkoja ja kesäkurpitsakuutiot kypsiä. Mausta mustapippurilla. Tarjoile ranskankerman kera.
Tää sun ruokafilosofia on niin järkyttävän yksinkertaisen loistavaa että minä HIHKUN täällä töissä itsekseni kun luen sanat: valkosipuli, pekoni, ranskankerma - KYLLÄ KIITOS! :D
VastaaPoistaKyllä kiitos mulleki tätä esim. joka päivä! :D Yksinkertaisuus on parasta, olenhan itsekin aika yksinkertainen!
PoistaOmakehu ei tässä tapauksessa todellakaan haise, pyttipannusi näyttää superherkulliselta! Yksinkertaisuus ruoanlaitossa on mielestäni juuri parasta. Tein itse vähän aikaa sitten pyttipannua edamamepavuilla, mutta täytyy ehdottomasti kokeilla myös tätä reseptiä!
VastaaPoista:) Kävin kattomassa sun pyttärin, näytti tosi hyvältä! Myös soijapapukiinnostus heräsi, pitääpä käydä tonkimassa Stockan altaita.
PoistaNiin ja kiva uus blogi sulla! :)
PoistaKiitos paljon! :)
PoistaTein äsken, oli herkkua, kiitos! :) Vaikka mulla ei ollutkaan ranskankermaa vaan turkkilaista jugurttia ja lisäksi iskin päälle vielä paistetun munan.
VastaaPoistaTurkkijugua voiskin kokeilla, hyvä idea! Ja paistettu kananmuna, ehdottomasti! :)
PoistaOn tosiaan herkunnäköistä ja kuuloista!
VastaaPoistaKiitos! :)
PoistaMihinkäs se meidän ruokablogisti on kadonnut - keittiöön??
VastaaPoistaSinnekin, ja sohvalle, ja peiton alle, ja töihin... Kiitos kuitenkin muistutuksesta, se toimi hyvänä kannustimena uudelle merkinnälle! :)
VastaaPoistaTykkäsin, nam!
VastaaPoistaKiva kuulla! Tästä on tullut kestosuosikki keittiössäni. :)
PoistaJuu herkkuresepti, ei kuinkaan sinun oma keksintösi. Tämä on kierrelyt jo ainakin 20 vuotta keittöstä toiseen.
VastaaPoistaHieno juttu! :)
Poista