Arkisemmista salaateista suosikkini on ystäväni Veeran vinkkaama ihana avokado-tonnikala-feta -koktaili, jossa maut ovat ihan käsittämättämättömän kivassa harmoniassa. Ainoa, mikä salaatissa harmittaa on se, että kun sellaista tahtoisi tehdä, ei koko Suomesta löydy ainuttakaan kypsää avokadoa. Olispa ihana asua jossain siellä, missä pihalla kukkis avokadopuut!

Avokadon arvoinen salaatti
1 kypsä avokado
rasia kirsikkatomaatteja
1 pieni punasipuli
purkillinen tonnikalapaloja öljyssä
n. 100 g fetaa
3 keitettyä kananmunaa
ruukkujääsalaattia
1 pieni omena
sormisuolaa
mustapippuria
oliiviöljyä
balsamicoviinietikkaa
Paloittele vihannekset, kananmuna ja feta. Valuta tonnikalasta öljy pois. Pistä ainekset kulhoon, nostele sekaisin, lorauta sekaan öljyt ja balsamicot, mausta ja syö.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti