sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Turkua on onnistanut!


Taannoin
tuli kritisoitua hieman Turun mälsää kahvilatarjontaa, mutta niin vai yhtäkkiä muutama kuukausi sitten törmäsin juuri sellaiseen ihanaan kahvilaan, joka Turun katukuvasta puuttui. Kristiinankadulle oli ilmestynyt ihana, pikkuinen ja herkullinen kahvila nimeltä Cafe Latte.

Kahvila on ihan pieni ja sisustus yksinkertainen, palvelu on mainiota ja tarjonta herkullinen. Teen juojana olin innoissani erityisesti laajasta irtoteevalikoimasta, kahviakin näytti olevan tarjolla vaikka kuinka ja monesta maasta, osa luomuna. Söin Lattessa kerran superherkullisen toastin, joka sisälsi hunajaa, pähkinöitä, vuohenjuustoa ja yrttejä. Viimeksi saimme pöytään suoraan uunista tulleet croisantit. Kahvilan tarjottavat ovat ihanan kotikutoisia ja ihan siinä silmäin alla iloinen miekkonen niitä väkertääkin. Kahvilan aukioloajat ovat aivan käsittämättömät, se on kaiketi auki joka päivä (loppiaisenakin) ja myöhään iltaan asti.

Toivottavasti moni muukin (muttei kuitenkaan liian moni) on tajunnut Cafe Latten ihanuuden, jottei se vain katoaisi katukuvasta ikinä!

6 kommenttia:

 1. Siis tämäpä mainio uutinen, kiitos vinkistä! Hyviä kahviloita ei todellakaan ole Turussa tungokseen asti. Ne Brahen korvarit on niin nähty, jotain uutta kiitos!

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa ihanalta! Ensi Turun visiitillä tonne!
  Noora

  VastaaPoista
 3. Heidi, ne Brahen korvarit on tosiaankin nähty, ei maistettu, eivät jostain syystä oo tippaakaan houkuttelevia!

  Noora, sinne siis!

  VastaaPoista
 4. Latte on tosiaan parasta, mitä tälle kaupungille on aikoihin tapahtunut.

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa kivalta! Pitänee omakohtaisesti tulla kokemaan tässä kevään aikana. Mitenkäs uusi residenssinne sijoittuu, kenties lähelle tätä ihanuutta? :-)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: samaa mieltä!

  Miikkis: tulkaapas, koska tuutte? Uusi residenssi ei sijoitu vielä minnekään... Pitäis saada vanhat alta pois ensin! :)

  VastaaPoista