maanantai 15. lokakuuta 2012

Voitonhuumainen vinkki: fetapannu!


Koin iloisen yllätyksen lauantai-iltana, kun Pastanjauhajien uusimmassa merkinnässä paljastettiin pikaruokakisan voittaja. Kommenttiboksiin yhtäkkisenä älyväläyksenä näpyttelemäni kesäkurpitsapyttipannu meni ja voitti koko roskan! Ilo oli ylimmillään, sillä olin tietysti ihan unohtanut osallistuneeni.

Palkinnoksi voitosta saan Jamie Magazinen. Voi sitä onnen päivää, kun ensimmäinen aviisi putkahtaa postiluukustani! Suurkiitos Jauhantapajaan!Pastanjauhannan arkiruokakisa oli mielestäni hirvittävän hyvä idea. Kisapostauksen kommenttiboksi nimittäin tursuaa toinen toistaan herkullisempia pikaisia mutta herkullisia reseptejä, joilla arjen kaaos on helposti pelastettavissa. Vaikkei ehkä äkkiseltään uskoisi, kokee ruokabloggaajakin keittiössään hämmentävän usein epätoivon hetkiä, kun ei meinaa millään keksiä mitä ruokaa laittaisi. Ihan viikoittain löydän itseni kököttämässä keittiöjakkaralla, töistä kotiutuneena, väsyneenä, nälkäisenä ja lähes itkuisena ilman minkäänlaista ideaa siitä, mitä suuhun pannaan. Useimmiten sinne pannaan ensiavuksi puoli levyä tummaa suklaata.

Kesäkurpitsapyttipannu on yhä yksi lempiarkiruoistani. Viime viikolla tulin kehittäneeksi siitä uuden version, jossa pekoni korvataan fetalla. Erilaista, mutta täsmälleen yhtä herkullista. Feta kannattaa lisätä pannulle vasta ihan loppuvaiheessa.

Arkipikaruokakisasta inspiroituneena ajattelin viettää tämän maanantaivapaan keittokirjoja ja blogeja selaten ja ihan kokonaisen kahden viikon ruokalistan kasaten.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti